Borinak levélhelyett.

2010.10.13. 21:25

Egyébként elfelejthető minden. Mert nem vagyok különleges. Ma például, mintha nem tudnék nyelni - de ez nem képesség, inkább szánalmas állapot. Fáj a torkom. A manduláim – mert még megvannak – iszonyúan feldagadtak. Éjjel nem aludtam, csak két órát, a többiben meg köhögtem, és azon gondolkodtam, hogy írni kéne megint, hogy küldjek valamit a honlapra, meg, hogy jó ötlet lenne-e az a kötet, vagy inkább hagyjam az egészet a fenébe. A kész terveket, meg a pályázatokat.
Régebben – de, azóta változtam – azt gondoltam, hogy ha beküldök valamit pályázatra, az kicsit olyan, mintha eladnám a lelkem. Ha ez így van, akkor, most már semmi sem maradt. Vannak, akik tiltakoznak a fényképezőgép ellen, mert ellopja a lelküket. Most, mintha egy teljes fotósorozat készült volna rólam, s lelkem minden darabja elveszett. Persze születnek újak, főleg hajnalban. Bár azt az egyet, amivel a hajnali kezdődött, két éve nem tudom befejezni. Pedig jó lenne. Van benne valami. Majd egyszer. Most bohóc-sorozat van. Megkaptam ma, a 2008-as szép verseket. Nagyon meglepett – mert bár, nem kellett, csak 400forintot rááldoznia az ajándékozónak, de egyáltalán, hogy eszébe jutott. Na mindegy. Most ezt olvasom. Csak, nincs kedvem olvasni. Pedig kéne. Könyvhalom, az ágyam mellett. Naponta többször átnézem, de nem választok semmit. Semmihez sincs kedvem. Az ÉdesAnnát talán, újra majd. Mert azt elemezzük. Amúgyis, Kosztolányit szeretem. A honlapon is. A Versnyi hazám mappában. Felkerült a versem – a Vonatos. Ami mondjuk nekem inkább kicsit Örkény egypercesre, vagy Varró Danis versre hasonlít, de felrakták, Kosztolányi, Reményik, Juhász Gyula, Utassy versek közé ezt is. Boldogságos pillanat volt meglátni.
Azt hiszem visszatérek a bohócokhoz. Ha egyszer lesz kedvem írni. Nem csak feküdni, és zenét hallgatva sírni. egyébként nem tudatos. nemtudom miértcsinálom.

 

és még nemküldtél képeslapot. Boriiiiiii.

A bejegyzés trackback címe:

https://vigyazat-torekeny.blog.hu/api/trackback/id/tr122369757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

made in china 2010.10.15. 14:02:28

nem is fogok szivibébi
majd viszek

most pedig vizet akarok inni.
szeretem a vizet
mostmàr orokké csak vizet inni akarok

:*
süti beállítások módosítása